Si avem biblioteca!

Marti, 20.12.2011, la ora 12:00 a avut loc inaugurarea Bibliotecii Scolii cu Clasele I-VIII din comuna Andrasesti, judetul Ialomita!
Am dotat biblioteca cu peste 1000 de noi volume!
 

La eveniment au fost prezenti elevi si profesori! Momentul principal al inaugurarii a fost reprezentat de prezentarea programului Tineret in Actiune! Participantii au fost fascinati de oportunitatile oferite de program! Pe masura ce le prezentam programul, dejau ideile veneau iar sesiunea s-a prelungit datorita interesului sporit al participantilor! Intrebari, sfaturi, materiale de ajutor, adrese de site-uri, participantii de la inaugurarea bibliotecii au vrut sa afle tot!
De asmenea, am prezentat cu mandrie coltul nonformal de lectura amenajat in cadrul bibliotecii. Elevii au fost incantati!
Chiar si dupa cinci luni de la incheierea atelierelor elevii inca pastrau entuziasmul atelierelor si am fost incantati sa-i revedem! Sa vedem cum au crescut, chiar si putin si mai ales sa primim impresiile lor cu privire la ateliere!
Desi ne pare rau, ne apropiem de sfarsitul proiectului. Urmeaza o brosura si un DVD multimedia ce vor prezenta rezultatele proiectului! Dar mai multe detalii in Ianuarie!
 
 

posted under |

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Followers


Recent Comments