"Am avut retineri in privinta voastra"

"Am avut retineri in privinta voastra. Dar sunteti oameni si v-ati tinut de cuvant! Felicitari! Nu am crezut ca va veti tine de promisiune si ii veti duce pe copii in tabara... Stiti cum e: atelierele s-au treminat si voi puteati uita de promisiune... Dar voi ati venit si i-ati luat si dus in tabara... si pe cheltuiala voastra! Felicitari!" - Au fost cuvintele domnului profesor Badea Dumitru sub mandatul caruia, ca director, ne-am inceput activitatile in Scoala din Andrasesti. L-am reintalnit, bucurosi, pe Badea Dumitru. In cancelarie. Alaturi de toti ceilalti profesori ultra-mega simpatici din scoala. Nu-i de mirare ca si copii sunt atat de bine crescuti, si inteligenti.
Vizita de astazi la Scoala din Andrasesti ne-a bucurat. Am mai avut cateva carti pentru elevi. Si ne-am bucurat sa le mai facem o vizita cu aceasta ocazie.






Tot astazi, am revenit cu promisiunea: O piesa de teatru pentru elevii din Andrasesti. Am promis, asa ca in curand........ Aplauze!
Si apropo, diseminarea continua... Insa acum e timpul ca tinerii activi sa se odihenasca. Se trezesc la 5 dimineata si se culca dupa ce isi verficia toate e-mailurile si, mai scriu cate ceva pe blog.
Apropo, vreti si poze? Cu multa zapadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

posted under |

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Followers


Recent Comments